Le a'afiaga o maa lithium iron phosphate e sui ai maa ta'ita'i-acid i luga o le alamanuia

Le a'afiaga o maa lithium iron phosphate e sui ai maa ta'ita'i-acid i luga o le alamanuia.Ona o le lagolago malosi o faiga faʻavae a le atunuʻu, o le tautalaga o "maa lithium e sui ai maa taʻitaʻi-acid" o loʻo faʻaauau pea ona vevela ma faʻateleina, aemaise lava le fausiaina vave o nofoaga autu o le 5G, lea na mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le lithium. maa u'amea phosphate.O fa'ailoga eseese e fa'ailoa mai ai e mafai ona sui le alamanuia ma'a ta'ita'i-acid e le alamanuia ma'a lithium iron phosphate.

Ua matua le tekinolosi maa ta'i-acid a Saina.O le lalolagi fo'i le tele o le gaosiga o le ma'a ta'ita'i-acid ma le tagata fa'atau maa ta'i-acid, ma le tele o meafaitino maa ma taugofie.O lona le lelei o le numera o taʻamilosaga e laʻititi, o le ola tautua e puupuu, ma le le lelei o le faʻaogaina o le gaosiga ma le toe faʻaaogaina e mafai ona faigofie ona afaina ai le siosiomaga.

Pe a faʻatusatusa i le teuina o le eletise eletise o auala faʻapitoa eseese, o le lithium battery energy storage technology o loʻo i ai le lelei o le tele, maualuga le lelei, ola umi, taugofie, ma leai se faʻaleagaina, ma o le taimi nei o le auala faʻapitoa e sili ona mafai.Toeitiiti lava o maa uma e teu ai le malosi o loʻo faʻaaogaina i le maketi i totonu o le atunuʻu o maa lithium iron phosphate.

O le a le a'afiaga o le lithium iron phosphate maa e sui ai maa lead-acid i luga o pisinisi?

O le mea moni, o le suia o maʻa taʻitaʻi-acid i maa lithium o le ai ai aʻafiaga nei i le alamanuia:

1. Ina ia faʻaitiitia le tau o le gaosiga, o loʻo faʻatupuina e le au gaosiga o le lithium maa lithium iron phosphate e sili atu le taugofie nai lo le taʻitaʻi-acid maa.

2. Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le tauvaga i le gaosiga o le eletise lithium battery, faʻatasi ma faʻatauga i totonu o atinaʻe tetele ma galuega faʻavae ua faʻatuputeleina faʻateleina, kamupani sili ona lelei le teuina o le lithium i le fale ma fafo o loʻo sili atu le gauai atu i le auiliiliga ma suʻesuʻega o le maketi o pisinisi, aemaise lava mo le maketi o loʻo i ai nei Suʻesuʻega loloto i suiga o le siʻosiʻomaga ma le manaʻoga o tagata faʻatau, ina ia mafai ai ona nofo muamua le maketi ma maua ai se avanoa muamua.

3. Afai o le tau o le eseesega i le va o le lithium iron phosphate maa ma le lead-acid maa e le tele tele, o pisinisi o le a mautinoa lava le faʻaaogaina o maʻa lithium i le tele, ma o le a faʻaitiitia le vaega o maʻa lead-acid.

4. I lalo o le pito i tua o le UPS lithium electrification ma le tele-station integration, i le aotelega, o le faʻatulagaina o maʻa lithium i UPS sapalai eletise o loʻo faasolosolo malie lava.I le taimi lava e tasi, o le tele o kamupani ma tagata teu tupe ua faʻalauiloaina le faʻaogaina o maa lithium i nofoaga autu o faʻamatalaga.Ole masini eletise UPS ole lithium battery ole a suia ai le pule o maa ta'i-acid.

Mai le vaaiga o le tau pulega faiga ma faiga faavae, pe a maualalo le tau o lithium iron phosphate maa, e mafai ona suia le tele o le maketi o le taʻitaʻi-acid.O mafuaʻaga eseese ma fomu atinaʻe o loʻo faʻapipiʻiina le ala mo le taunuu mai o le vaitaimi o le lithium battery.Tulai i le taimi ua suia ai le alamanuia, Po'o ai lava na te mauaina le avanoa e pu'eina le toto ola o le atina'e.

O le eletise eletise o loʻo avea pea ma tulaga sili ona manino i le gaosiga o le malosi, ma o le gaosiga o le eletise lithium o le a faʻafeiloaʻi se isi vaitau auro o le atinaʻe i le 2023. O le faʻatupulaia o le maketi o le lithium iron phosphate maa i le fanua o le UPS o le teuina o le malosi o loʻo faasolosolo malie lava. o le a fa'ateleina le fa'alauteleina o le fua fa'atatau o maketi talosaga e tusa ai.


Taimi meli: Mati-13-2023